I HFIF er der plads til alle.
Velkommen til HFIF - Holbøl Foredrags- & Idrætsforening

Grænseegnens friskole, HFIF og Menighedsrådet i Holbøl inviterer til foredrag

Har du svært ved at håndtere dine børns digitale liv, som overtager mere og mere af deres vågne tid, samt ligger til grund for utallige konflikter? Så vil Grænseegnens friskole, HFIF og

menighedsrådet i Holbøl gerne invitere dig til et ultrarelevant foredrag, hvor én af Danmarks absolut skarpeste hjerner kommer og forklarer netop, hvorfor det er så svært at slippe

skærmene og give gode råd til hvordan man navigerer både ens eget, men ikke mindst sine børns digitale liv.

Børn & den sunde digitalisering

I dette foredrag vil læge, serieiværksætter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid gennemgå nogle af de vigtigste faktorer for menneskelig trivsel i en digital verden – og særligt når det

kommer an på børns brug af skærme. Bl.a. vil han gennemgå hjernens respons på skærme, bevidst og ubevidst adfærd samt hvordan impulskontrol fungerer.

Med udgangspunkt i denne viden vil han afdække hvordan techfirmaerne udnytter viden om hjernen til at skabe vanedannende tech-produkter, der skaber afhængighed.

Foredraget slutter af med en gennemgang af nogle principper, der bør anvendes, hvis man ønsker at skærme sig selv og børnene fra de mentale belastninger og digitale fristelser, der nærmest er blevet en integreret del af barndommen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredraget.

Hallen ved Grænseegnens friskole, Skolegade 2, Holbøl. Mandag den 11. marts 2024 fra kl. 17-19 med en sandwich pause ca. kl. 18.

Pris for foredraget er 150kr. for gæster og 50 kr. for HFIF-medlemmer og forældre og børn på friskolen, hvor en lækker Sandwich fra Heidis Madværk er inkluderet. Der vil være mulighed for køb af øl og vand.

Køb af billet på hf-if.dk senest den 5. marts 2024.

23-09-2022