CIRKELTRÆNING / MBL
Holdbaseret cirkeltræning er for dig som ønsker en effektiv, motiverende, resultatgivende og varieret træningsform, hvor alle kroppens muskler trænes.

Cirkeltræning bygger på stationstræning, hvor de forskellige øvelser er en kombination af styrke-, konditions-, balance- og koordinationstræning. Undervisningen foregår både med og uden brug af redskaber. Det er et effektivt træningsmetode med høj intensitet, hvor tiden udnyttes optimalt. Øvelserne stiller ikke krav til koordination eller dit fysiske niveau.

MBL
Vi træner mave, baller og lår på måtten med og uden redskaber.  Flere øvelser i roligt tempo men med flere gentagelser og variation.
Den store `rondo`  bold kan i løbet af vinteren blive din bedste ven J

Cirkeltræning / MBL er et godt alternativ til individuel træning, hvor du får kyndig og motiverende instruktion og et socialt aspekt med i din træning.

Medbring vand samt håndklæde til at lægge på måtten.

Alle kan deltage.

Hvem: Alle m/k over 16 år