KUN FOR KVINDER
Hvem: Kun kvinder

Hvornår: Mandag kl 19.30 - 21.00

Hvor: Hallen

Kan du lide at bevæge dig og have det sjovt?
Er du til boldspil og fitness kombineret med ”dance”? Så er holdet lige noget for dig.
Holdet er tænkt som et tilbud for kvinder i alle aldre hvor deltagerne selv bestemmer aktiviteten samt hvilket niveau den udføres på.
Det er ikke obligatorisk at møde op hver gang. Vi glæder os over dem der kommer.            

Har du en bold?
De fleste har en eller flere bolde; fodbolde, håndbolde, bordtennisbolde, badebolde, gymnastikbolde, gummibolde eller bare bolde… Alle bolde har særlige egenskaber, som passer til den leg, idræt eller sport bolden bruges til.
Bolden og boldspil kan være redskab til social læring, taktiske elementer, som samspil med andre, motorik, individuelle færdigheder med bolden, kommunikation og følelsesmæssige aspekter.
Boldspil er mere end blot fodbold, håndbold, volleyball og basketball? Boldspil er leg hvor man har det sjovt imens man udøver en aktivitet.

Har du rytme?
Med Dance Fitness skruer vi op for musikken og laver klassiske aerobicøvelser, hurtige som langsomme, og krydrer dem med dansetrin, som gør træningen endnu sjovere. Koreografien er fra let til middel og vil blive brudt ned så alle kan være med. Det er musikken der driver bevægelserne og sørger for sved på panden. Dance Fitness vil altid blive brugt som opvarmning og efter behov også kunne danne rammen om hele træningssessionen.

Bold – Leg – Fitness - Dans, eller hvad vi i fællesskab nu lige finder på…

Kom frisk! 
 
Instruktører:
Susanne Lage & Anja Karschulin
Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com