Grænseegnens Mountainbike Klub har som ét af sine vigtigste formål, at kunne tilbyde MTB-sporten til alle. Der er ingen grænser for rummeligheden her i klubben.

Vi har fra starten tænkt på fremtiden og gør hvad vi kan for at få børn og unge gjort interesseret i sporten. Heldigvis er det ikke svært og der er allerede en lang række unge der både kører og er medlem af klubben.

Et særligt initiativ er i den sammenhæng, at vi har et skræddersyet tilbud til børn og unge med særlige behov. Som én af ganske få sportsklubber i Aabenraa Kommune tilbyder vi træning hver søndag kl. 14:00 for børn og unge, der på den ene eller anden måde har behov for støtte for at kunne få glæde af en sport. Meget hjælpsomme forældre deltager ofte sammen med deres børn og projektet er på den baggrund en succes.