MOUNTAINBIKE
Mountainsporten er kun fra 1986, hvor de første ombyggede cykler gjorde det muligt at køre i terræn fremfor almindelig vej. Udviklingen er gået hurtigt siden da. Teknikken er forbedret flere gange og sporten har i flere år været iblandt de hurtigst voksende sportsgrene. Sporten dækker fint hele spektret fra nybegyndere til elitekørere.

Sporet i Kelstrup Plantage blev anlagt i perioden 2014-2016 af de første pionerer, der havde sikret sig "den sidste aftale" med Naturstyrelsen i Sønderjyllands Skovdistrikt. Fra starten har der været en pæn medlemsfremgang fra hele oplandet. En hel del medlemmer kommer fra Tyskland, især fra Flensborg-området.

Det er vigtigt at sikre en del indtægter fra andet end medlemmernes kontingentindbetalinger, da klubben har forpligtet sig til at pleje sporet i 5 år. Derfor satses der også på løbsindtægter og der afholdes derfor foreløbig et sponsorløb i efteråret arrangeret sammen med 5 andre klubber. På sigt er det planen at afholde et eller to løb mere pr. år.

Klubben er især kendt for den gode måde, hvorpå nye medlemmer imødekommes og straks deltager i begyndertræning, der indholder en hel del køreteknik - men uanset indhold og antal - er det sociale sammenhold i klubben helt suverænt.
JEG VIL GERNE VÆRE MEDLEM AF MOUNTAINBIKE KLUBBEN:
Klik på symbolet herunder, følg proceduren for betaling af kontingent og straks efter er du fuldgyldig medlem :)