SENIORIDRÆT

Nyt tiltag på Senioridrætsholdet
– Nu har vi også StoleGymnastik

 
Hvem: Voksne M/K

Hvornår: Tirsdage 9.30-11.30

Hvor: Grænsehallerne (hal 3),  Kruså

Holdbeskrivelse Senioridrætsholdet

Til hver træning vil du få hele kroppen arbejdet grundigt igennem. Vi instruktører har fokus på at øge din bevægelighed, muskelstyrke og udholdenhed og ikke mindst forbedre din balance. Der vil også være ideer til øvelser du kan lave derhjemme. Ved hver træning starter vi op med en fælles opvarmning og en træningsdel. Derefter kan I vælge forskellige aktiviteter: seniordans, boldaktiviteter, eller mere målrettet styrke- og balancetræning.

Hver formiddagstræning slutter med kaffe/te, sang og hyggeligt samvær. Og så holder vi altid hyggelige juleafslutninger og sæsonafslutninger.

Vel mødt!

Instruktører og arbejdsgruppe
Anna-Marie Larsen, Nis Christian Hansen, Anna Gjelstrup, Rikke Kold, Anne Marie Christensen og Anne Marie HenriksenStoleGymnastik

Træning på og med stol.

Vi vil i år oprette et hold eller afdeling under senioridræt, hvor vi træner på og med stol. Det er holdtræning, hvor fællesskab, glæde og samvær fortsat er vigtigt. Derfor vil der være fælles opstart i hallen og fælles afslutning med kaffe og sang, ”som vi plejer”.

Træningen vil være lige så effektiv, men mere tilpasset den enkelte. Vi vil arbejde med bevægeligheds øvelser, styrketræning, balance og i det hele taget komme omkring øvelser, som styrker alle vores sanser. Målet er at fastholde vores mobilitet og glæden ved at mødes og træne sammen. Det vil dermed også smitte af, på det vi gerne vil kunne deltage i og opleve i vores hverdag.

Vi vil benytte os af forskellige rekvisitter, som bolde, elastikker og m.m. Alle vil kunne få udbytte af at træne på dette hold, men vi starter primært holdet for jer, der på grund af corona og aldersrelaterede ”skævanker” har holdt lang pause fra træning.

Jeg glæder mig til at møde alle jer jeg kender og har savnet og også nye, som har lyst til at prøve denne træningsmåde.

Instruktør
Anne Marie Christensen
Evt. spørgsmål til AM/ 21261184

Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com