NEUROYOGA & MINDFUL WALKING

NeuroYoga og Mindful Walking er gåtur i stilhed, hvor vi har fokus på at sanse vores krop og naturen omkring os, og give vores krop endnu bedre input, samt hovedet ro.
 
Kl. 18.00-19.30 
Forskellige dage og forskellige steder hver uge.
- i Sønderjylland oftest omkring Padborg, Kollund, Gråsten og Kruså…
- find hvor på Facebook – Outdoor NeuroYoga & Mindful Walking

Første tur er torsdag den 4. april 2024 kl. 18 v/Sønderhavskov, P-plads overfor Restaurant Bind, Fjordvejen (120), 6340 Kruså


Jeg glæder mig vildt til, at vi igen skal gå sammen i stilhed, sanse naturen og vores kroppe.
Undervejs inviterer jeg til forskellige mindfulness eller Yoga opgaver.
Under gangen eller når vi stopper op, sætter vi fokus på åndedrættet, grounding, balance, specifik mobilisering af kroppens mange led, dynamisk eller mere statisk yoga; alt sammen med fokus på kvalitet og at give endnu bedre input/stimuli til vores krop og sind.

Gåturen foregår i stilhed – men før og efter er der fri snak om stort og småt - det plejer at være super hyggeligt og lærerigt af sanse - mærke og høre om vores forskellige oplevelser.
 
 
Forudsætninger: Bevægeligligt tøj (gerne flere lag med uld/skiundertøj inderst), gode sko, og at du kan gå i forskelligt ofte ujævnt terræn 2-4 km og være stille.

 
Jeg har udviklet NeuroYoga og fra min over 20-årige yogaerfaring, min fysioterapeutiske læring og min efteruddannelser specielt Z-Health, funktionel neurologi.
Z-Health træning er hjernebaseret træning, hvor der er stor fokus på at træne dine sanser: Visuel (syn), Vestibulær (balance), Proprioception (følge og ledsans), samt Respiration.
Yoga - der findes mange former for yoga – jeg kan både lide den kraftfulde dynamiske yoga og den rolige meditative yoga, hvorfor jeg kombinerer disse til en yin og yang sessioner.
Du vil altid både få stimuleret dine sanser, bevæget din krop grundigt igennem og trænet såvel din styrke som din smidighed af både din krop og dit sind.
 
Oplev den smukke sønderjyske natur, der vil skærpe din sansning og dit nærvær!
 
Charlotte Duus Christensen, Fysioterapeut, Z-Health Coach og DGI-landsinstruktør i yoga
mail@cduus.comwww.CharlotteDuus.dk www.MoveBetter.dk – 21784130
 
Arrangør: www.HF-IF.dk – HFIF Gymnastik - Pris 450,- (april-sep.) eller 45,- pr. gang

Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com