NEUROYOGA & MINDFUL WALKING
NeuroYoga & Mindful Walking er gå-ture i stilhed, hvor vi har fokus på at sanse vores krop og naturen omkring os, og give vores krop endnu bedre input.
 
 
Kl. 19-20.30
Forskellige dage og forskellige steder hver uge
- i Sønderjylland oftest omkring Kruså!

 
 
Vi mødes og efter en kort intro til dages forløb – går vi sammen i stilhed. Undervejs inviterer jeg til forskellige mindfulness eller Yoga opgaver.
Under gangen eller når vi stopper op, sætter vi fokus på åndedrættet, grounding, balance, specifik mobilisering af kroppens mange led, dynamisk eller mere statisk yoga; alt sammen med fokus på kvalitet og at give endnu bedre input/stimuli til vores krop og sind.
 
Z-Health træning er hjernebaseret træning, hvor der er stor fokus på at træne dine sanser: Visuel (syn), Vestibulær (balance), Proprioception (følge og ledsans), samt Respiration.
Yoga - der findes mange former for yoga – jeg kan både lide den kraftfulde dynamiske yoga og den rolige meditative yoga, hvorfor jeg kombinerer disse til en yin og yang sessioner.
 
Du vil altid både få stimuleret dine sanser, bevæget din krop grundigt igennem og trænet såvel din styrke som din smidighed af både din krop og dit sind.
 
Oplev den smukke sønderjyske natur, der vil skærpe din sansning og dit nærvær! 


Kontaktpersoner:

Instruktør:
Charlotte Duus Christensen
Fysioterapeut, Z-Health Coach og DGI-landsinstruktør i Yoga m.m. 

Tlf.: 21 78 41 30
Mail: mail@cduus.com 

Arrangør HFIF – Pris 350,- (April-sep. minus ferie) eller 40,- pr. gang
Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com