YOGA

Hvem: M/K 16-99 år.

Hvornår: Mandag kl. 19.00 - 20.30

Hvor: Samlingssalen, ved Grænseegnens Friskole

Yoga kan både styrke og smidiggøre din krop og dit sind – samt skabe ro og dybte. Der findes mange former for Yoga – jeg synes, hver retning har sin værdi. Derfor vil du i løbet af timen/sæsonen opleve forskellige yoga former, der alle bygger på Hatha yoga, f.eks. meditativ yoga, flow/vinyasa yoga, yin yoga, power yin, meditation og afspænding, samt NeuroYoga, som jeg selv har udviklet.

Vore kroppe er unikke hver især – nogle gange synes vi måske lige unik nok😉
Vi skal ikke kunne det samme – men kunsten er et udfordre os hver især tilpas – det vigtigste er, at du mærker efter, imens jeg vil guider og støtter/skubber dig efter bedste evne. Finde din kerne og dit fundament og derud af vokse og fokuserer på processen, være, sanse, mærke, reflekterer og lære! Det vigtige er at finde balance – balance i kroppen ved både at fokusere på de styrkegivende og de smidighedsgivende øvelser. Men også at finde balance mellem teknik – alignment – fri bevægelse og ”bare” være. Yogaen kan også balancere din vejrtrækning og dit sind – men øvelserne kan også provokere og udfordre din tålmodighed, udholdenhed og troen på dine styrke eller ture gi´ slip!

Det er her yogaen bliver helt unik, fordi yoga er mere end fysisk kropstræning.

Alle M/K 16-99 år, der har lyst til yoga er velkommen!

 


Praktisk info:

  • Tøj – behageligt/eftergiveligt– gerne flere lag – så du kan tage af og på, gerne tætsiddende og bare tær, når vi har alignment og flow – så jeg kan guide/justere dine stillinger. Tæppe, sokker og trøje, når det er køligt og vi er rolige - afspænding.
  • Det er lækkert at have sit eget yogaudstyr, men vi har også så du kan låne.
  • Jeg vil invitere til at vi én gang i måneden slutter med en kop the – og deler nogle yoga oplevelse. I yogatimen er der fokus på ro og individuel egen opmærksomhed – ingen sniksnak – men jeg bliver altid bagefter – hvor du har mulighed for at dele og spørge. - Tilmelding: www.HF-IF.dk – hele sæson (sep-april) 500,- eller klippekort

 

Instruktør:

Charlotte Duus, fysioterapeut og DGI Landsinstruktør i Yoga mm, lavet yoga siden sidst i 1990´erne. Jeg har flere skavanker og udfordringer – så kan nemt sætte mig ind i at øvelser er umulige/hårde/udfordrende mm – men så er kunsten at finde de variationer der passer til din krop i dag. fokusere på din kerne og dit fundament og derud af vokse og fokuserer på processen, være, sanse, mærke, reflekterer og lære!

Lena Nissen, vil hjælpe og stå for undervisningen, når jeg er forhindret pga. kurser/arbejde.

Spørgsmål – mail@cduus.com - 21784130

Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com