Yoga

Hvem: M/K 16-99 år.

Hvornår: Onsdag kl. 19.00 - 20.30

Hvor: Samlingssalen, ved Grænseegnens Friskole

 

Yoga kan både styrke og smidiggøre din krop og dit sind – samt skabe ro og dybde!

Der findes mange former for Yoga – jeg synes, hver retning har sine værdier.
Derfor vil du i løbet af timen/sæsonen opleve forskellige yoga former, der alle bygger på Hatha yoga, f.eks. meditativ yoga, flow/vinyasa yoga, yin yoga, power yin, meditation og afspænding, samt NeuroYoga, som jeg selv har udviklet.
 
Vore kroppe er unikke – nogle gange synes vi måske lige unikke nok!!! 😊
Vi skal ikke kunne det samme – men kunsten er et udfordre os hver især tilpas – det vigtigste er, at du mærker efter, imens jeg vil guide og støtte/skubbe dig efter bedste evne. Finde din kerne og dit fundament og derud af vokse og fokusere på processen, være i nuet, sanse, mærke, reflektere og lære – få indsigt!
 
Kunsten er at finde balancen. Balance i kroppen ved både at fokusere på de styrkegivende og de smidighedsgivende øvelser. Men også at finde balance mellem teknik – alignment – fri bevægelse og ”bare være”.
Yogaen kan også balancere din vejrtrækning og dit sind – men øvelserne kan også provokere og udfordre din tålmodighed, udholdenhed og troen på din styrke eller turde gi´ slip! Det er her yogaen bliver helt unik, fordi yoga er mere end fysisk kropstræning!
 

Instruktør:
Charlotte Duus, Z-Health coach, fysioterapeut og DGI Landsinstruktør i Yoga mm, lavet yoga siden sidst i 1990´erne.

Jeg har selv flere skavanker, hvorfor jeg nemt kan sætte mig ind i at øvelser er umulige/ hårde/udfordrende – derfor inviterer og guider jeg, men du må selv mærke efter, hvad der er godt for dig.
Spørgsmål – mail@cduus.com - 21784130
 
Praktisk info:

  • Tøj – behageligt/eftergiveligt– gerne flere lag – så du kan tage af og på, gerne tætsiddende og bare tæer, når vi har alignment og flow – så jeg kan guide/justere dine stillinger. Tæppe, sokker og trøje, når det er køligt og vi er rolige og har afspænding.
  • Det er lækkert at have sit eget yogaudstyr, men vi har også så du kan låne.
  • Jeg vil invitere til, at vi ca. én gang i måneden slutter med en kop the – og deler nogle yoga oplevelse. I yogatimen er der fokus på ro og egen opmærksomhed – ingen sniksnak – men jeg bliver altid bagefter – hvor du har mulighed for at dele og spørge.
  • Jeg inviterer til, juleafslutning og sæsonafslutning med fællesspisning og mini foredrag i mit hjem, det plejer at være super hyggeligt.
  • Vi har en lukket gruppe, hvor vi deler interessante opslag/videoer om krop, sind og sundhed. Du er også altid velkommen til at skrive til mig, eller spørge efter træningen.

            Pris:       Hele sæson (20. sep-27. marts) 500,-
                           Rabat på events og på 2. hold. Hold 2 kun 350,- kr.
 

 

Holbøl Foredrags- og Idræts Forening | 6340 Kruså | holbol.hfif@gmail.com